duminică, 28 iunie 2015

Continutul unui blog/ website.

Continutul este elementul cheie al oricarui blog, calitatea unui blog este data de continutul sau. Trebuie sa te gandesti ca utilizatorii (vizitatorii) iti viziteaza blogul pentru continut, incearca sa iesi in evidenta prin cea ce scrii. Un continut bun, de calitatea ii va face intodeauna sa revina.


  Articolele tale trebuie sa transmita informatii utile, cat mai noi, captivante, unice, care sa educe, sa genereze teme de gandire pentru cititori, acestia nu se vor intoarce la tine atat timp cat conţinutul tau nu are ceva de oferit. Incearca sa atragi atentia cititorilor si sa o mentii.


  Continutul trebuie sa fie cat mai scurt si la obiect, sub 1000 de cuvinte, incearca sa nu devii plictisitor. (Vorba lunga, saracia omului!) . Ai mare grija la titlul pe care il folosesti, el este cel care atrage cititorii, trebuie să conţina cuvintele cheie cele mai importante. Ferestete de greselile gramaticale, verifica textul inainte sa postezi.


  Am incercat sa fac o sinteaza a ceea ce am citit pe alte bloguri, care sa cuprinda elementele cheie, cu siguranta ar fi mai multe de discutat la capitolul "Continut", daca credeti ca am omis ceva va astept cu completari. Nu strica sa cautati pe internet mai multe informatii despre "Continut", cu siguranta o sa gasiti o multime de articole si mult mai vaste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu