duminică, 28 iunie 2015

Telefoanele preferate de infractorii romani.

 Daca in Marea Britanie Nokia 8210 este telefonul preferat de infractori, datorita dimensiunilor reduse si autonomiei destul de mare, care este telefonul preferat al infractorilor romani? 1100, 1110?

Fie ca esti un hacker din "Iancului" sau un mic traficant de stupefiante din "Colentina", ai nevoie de un telefon pentru afacerea ta. Unul cat mai greu de urmarit , fara functii WiFi , Bluetooth sau NFC . Mic cu o autonomie cat mai mare,  daca are si lanterna e telefonul ideal, nu e usor sa ascunzi "bile" pe intuneric in cutiile postale :) .

Un NOKIA  de generatie mai veche e tot ce iti trebuie, il poti achizitiona de pe OLX sau din targul de vechituri din orasul tau. Astfel poliţia nu poate avea acces la informaţiile stocate pe el decat dacă pune mana fizic pe telefon. În plus, lipsa unui modul GPS te scapă de o localizare precisă din partea poliției. Există ipoteza ca telefonul inteligent face triangularea locației chiar și atunci cand este oprit.

Totusi, incearca sa il folosesti cat mai putin, e racoare la "Mititica" iar baietii sunt "mai mult decat iubitori"!!! (mesaje text, cartele PrePay). Daca tot te-au prins si ai ajuns acolo, sa nu il arunci, probabil o sa iti fie util cand suni acasa dupa pachete sau vrei sa auzi vocea celor dragi.

Nu uita, daca exista un mandat, poliţia poate localiza telefonul pe baza codului IMEI, cu ajutorul operatorului de telefonie!

Acest articol este un pamflet şi va fi tratat ca atare! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu